Projectontwikkelaars

Projectontwikkelaars zijn sinds kort verplicht om bij nieuwe projecten laadinfrastructuur te voorzien voor hun parkings.

We hebben een handige rekentool om de juiste dimensionering aan te bevelen voor het benodigde vermogen. Hierdoor besparen we u heel wat kosten. 

Wij hebben de nodige expertise om deze infrastructuur te installeren en zijn momenteel met een 3-tal projecten bezig gaande van het aanleggen van infrastructuur voor 60 parkeerplaatsen tot infrastructuur voor 120 parkeerplaatsen.

We stemmen onze hard- en softwareoplossingen op elkaar af, zodat er meer laadpalen op een beperkter beschikbaar vermogen gezet kunnen worden. We kunnen ook het energieverbruik van de laadpalen aanpassen in functie van het verbruik van de bewoners en de beschikbare hernieuwbare energie. Op die manier beperken we de initiële investeringskost en reduceren we de operationele kost.


Interesse? Wij komen ons graag (vrijblijvend) persoonlijk voorstellen op uw locatie om zo een passende offerte op úw maat te maken. Contacteer ons hier.