ULTIEM LAADCOMFORT

Om het beste laadcomfort te bieden, begeleiden we u van A tot Z in het maken van de juiste keuzes. We bieden een volledig uitgewerkte oplossing op maat voor uw locatie die aansluit bij uw specifieke noden en wensen. Duurzaam, betrouwbaar en innovatief.

SLIM LADEN

Zeno zet vol in op smart charging om het laadproces te optimaliseren. Daarom kiezen we steeds voor slimme laadpalen die kunnen communiceren met ons state-of-the-art beheerplatform. Ons platform is het enige dat 3 fases apart kan optimaliseren. Dit laat ons toe om tot 10x meer laadpunten te installeren op dezelfde elektrische installatie, zonder risico op overbelasting. Via slimme meters kunnen we met smart charging zelfs het energieverbruik van een volledige site optimaliseren.

EFFICIËNT BEHEER

Als klant krijgt u inzicht in het energieverbruik aan de hand van 1 overzichtelijke factuur. Via ons platform hebt u steeds toegang tot alle details van uw laadpalen. Daarnaast maken we jaarlijks een ESG-rapport op voor uw bedrijf. Wij bieden tevens laadpassen aan tegen scherpe prijzen waarmee u overal in Europa terechtkunt. Voor al uw vragen is er 24/7 een helpdesk beschikbaar.

INSTALLATIE, SERVICE & ONDERHOUD

Vanuit onze ontzorgingsaanpak nemen we het gehele project voor onze rekening, van installatie tot nazorg. We staan garant voor een efficiënte installatie en professionele service. Als charge point operator (CPO) staan we in voor het beheer van uw laadpalen. Via ons beheerplatform kunnen we alle verbonden laadpalen online monitoren, op afstand resetten en slim aansturen. Onze helpdesk is 24/7 beschikbaar om u bij problemen te helpen. Daarnaast bieden we eveneens onderhoud aan.