Bedrijven

Onder invloed van een gunstige fiscaliteit vergroent het bedrijfswagenpark in sneltempo. Zo kunnen bedrijven tot eind 2022 onder bepaalde voorwaarden genieten van een dubbele afschrijving van hun investering in laadpalen en en de bijhorende infrastructuur.

Zeno biedt bedrijven een totaaloplossing: we denken mee over de behoeftes van het bedrijf en formuleren toekomstbestendige voorstellen. We plaatsen zowel de laadinfrastructuur op de bedrijfsparking als de laadpalen bij de werknemers thuis.

Steeds zoeken we de beste laadoplossingen voor uw specifieke situatie. Op bedrijfsparkings passen we smart charging toe om het benodigde vermogen zo beperkt mogelijk te houden. Daarnaast kunnen we via load balancing het laadverbruik afstemmen op het totale energieverbruik van uw site. In thuissituaties kunnen we deze toepassingen inzetten voor een optimaal energiebeheer van uw woning.

Met onze dienstverleningspakketten zorgen we eveneens voor het beheer van uw laadpalen. Ons premium pakket staat voor volledige ontzorging, met een 24/7 helpdesk, on-site interventies en jaarlijks onderhoud. We zetten eenvoudige en transparante facturatiestromen op. Als bedrijf heeft u steeds toegang tot ons beheersplatform om alle details te raadplegen en ontvangt u maandelijks 1 overzichtelijke factuur. Iedere medewerker kan bovendien het eigen gebruik monitoren.

Ten slotte brengen we de klimaatimpact in kaart. Dit vatten we samen in een ESG-rapport voor uw bedrijf.

Interesse? Wij komen ons graag (vrijblijvend) persoonlijk voorstellen op uw locatie om zo een passende offerte op úw maat te maken.