Syndici & VME's

Wij plaatsen laadinfrastructuur in grote gebouwcomplexen. Met onze knowhow begeleiden wij het project van A tot Z en ontlasten we zo de syndicus en de VME.

In de opstartfase kunnen we een eerste inschatting geven van de investeringskost voor de laadinfrastructuur en enkele alternatieve opties presenteren als de VME slechts gedeeltelijk wenst te investeren. We gaan daarbij alle facetten belichten waaronder ook de noodzakelijke investeringen in brandveiligheid. Daarnaast kunnen we via ons partnernetwerk een financieringsformule op 10 jaar voorstellen voor VME's en aan de individuele eigenaars financiering aanbieden voor de laadpalen. Zodra het project goedgekeurd is door de VME, zal ons team van ervaren elektro-installateurs de infrastructuur en de laadpalen komen plaatsen.

We organiseren onze dienstverlening zo dat de syndicus en de VME volledig ontlast worden d.m.v. een facturatie naar de laadpaalgebruiker en een transparante afrekening van de energiekost voor de VME. Verder denken wij ook altijd graag mee over alternatieve oplossingen als er geen meerderheid kan worden bereikt in de VME.

Interesse? Wij komen ons graag (vrijblijvend) persoonlijk voorstellen op uw locatie om zo een passende offerte op úw maat te maken. Contacteer ons hier.