11/09/2023

Organi

Bij Organi te Wilrijk plaatsten we 4 Alfen EVE Double en 3 Ecotaps. We zorgen ervoor dat het gebouw en de 14 laadpunten nooit meer dan 160 Ampere gebruiken om zo het piektarief onder controle te houden.

Organi
Organi
Organi

Procos

Bij Procos in Antwerpen plaatsten we in samenwerking met elektro-installateur Polfliet 12 Smappee EV Wall en de slimme sturing. Aangezien Smappee een goed stuur en beheer-systeem heeft is er geen nood om een abonnement met Zeno af te sluiten. We staan de klant wel bij met advies en hebben voor de thuislaadpalen van de medewerkers wel een abonnementsformule.

Procos
Procos

PSA Zeebrugge

Voor Port of Singapore Authority (PSA) Zeebrugge verzorgen we de dienstverlening rond laadpunten en laadpasjes (CPO & EMSP). We zorgen er onder meer voor dat de personeelsbadge ook werkt op de laadpunten. We zullen ook error detectie opzetten zodanig dat Zeno remotely de problemen eerst probeert op te lossen en anders de lokale technische dienst snel kan handelen.

PSA Zeebrugge
PSA Zeebrugge
PSA Zeebrugge

Agaris

Bij het hoofdkwartier van Agaris in de Gentse haven plaatsten we 4 dubbele Smappee EV Base. Binnenkort plaatsen we ook laadpunten bij de fabrieksite wat verderop.

Agaris
Agaris
Agaris

Odebrecht

Bij Odebrecht in Melle plaatsten we 2 Alfen EVE Double bij en een loadbalancing systeem.

Odebrecht
Odebrecht

Amadys

Voor de groep Amadys plaatsten we laadpalen bij dochterbedrijven in Gent, Temse, Rotselaar en 2 vestigingen rond Luik. We verzorgen ook het beheer van de laadpasjes. De groepsverantwoordelijke heeft op ons platform toegang tot alle gegevens en de siteverantwoordelijken op de gegevens van hun site.

Amadys
Amadys
Amadys
Amadys